Per la Fira torna la cursa memorial Miquel Amengual

159

El 12 de novembre, dissabte de la Fira, tindrà lloc a Pollença la segona cursa Memorial Miquel Amengual, organitzada pel Club d’Atletisme Pollença. La cursa tindrà el mateix recorregut que l’any passat, és a dir, dues voltes al municipi de Pollença amb sortida i arribada a la plaça dels Seglars. En total seran poc sis quilòmetres i a la segona volta els corredors hauran de pujar al Calvari pel carrer de les Creus i baixar per l’escalonada. Abans de la sortida, que serà a les 16:30 i haurà curses de diverses distàncies per a menors de 14 anys.

La cursa, que va tenir la seva primera edició la Fira del 2021, va néixer com un homenatge per part del Club d’Atletisme Pollença a Miquel Amengual Grimalt, desaparegut el 13 d’agost de 2021 a causa d’una malaltia. En una de les seves múltiples facetes, Amengual va ser ser una figura important dins el Club d’Atletisme Pollença, exercint els càrrecs d’entrenador i de president, a més d’un destacat atleta i iniciador de molts pollencins en aquest esport.

Les inscripcions per a la cursa ja estan obertes i s’han de realitzar abans de dia 11 de novembre a les 22:00 hores a la pàgina web www.elitechip.net o el mateix dia al lloc habilitat. El preu d’inscripció per la cursa es de 10€ (+2€ de lloguer de chip i +1€ per als no federats).Les curses escolars son gratuïtes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT