Per la Fira, concert solidari del Cor de Pollença amb la Fundació Vicent Ferrer

137

El divendres 11 de novembre, a les 20 hores, a l’església de Sant Jordi, el Cor de Pollença oferirà un concert solidari amb la Fundació Vicent Ferrer dins el marc de la Fira.

Com ja es va fer amb el primer Concert de la Fira, la recaptació de l’entrada d’aquest concert es destinarà a un projecte concret de la Fundació Vicent Ferrer: proporcionar habitatges dignes per a 22 famílies en situació de vulnerabilitat al llogaret de Kothulagutta en el districte d’Anantapur, al sud de l’Índia.

Des de la Fundació Vicent Ferrer esperen que la major part d’aquest projecte es pugui finançar pel Grup Empreses Balears Rete a les quals s’ha sol·licitat col·laboració.

Des de la Fundació Vicent Ferrer, apunten que “hem organitzat aquest esdeveniment amb molta il·lusió, perquè estam molt compromesos amb la nostra ONG i amb la gran obra que fan a l’Índia més desfavorida”.

PUBLICITAT

Per altra banda, aprofiten per “donar les gràcies al Cor de Pollença” i convidar els pollencins a assistir al Concert Solidari, ja que “ens agradaria comptar amb l’assistència del major nombre de persones possibles per poder fer que aquest projecte es faci realitat”.

PUBLICITAT