PER ACCEDIR A LES AJUDES D’EDUCACIÓ, CAL GUARDAR LES FACTURES

242

El delegat de l’àrea d’Educació de l’ajuntament de Pollença, Josep Marquet, avança que les famílies que vulguin accedir a les ajudes per comprar llibres de text, material escolar i material informàtic per al curs 2020/2021, han de pensar a demanar factura i guardar-les. A més a més, apunta que és important que estiguin a nom de la mateixa persona.

El regidor Marquet ha avisat que, ara mateix, treballen per posar a l’abast de les famílies del municipi de Pollença aquestes ajudes econòmiques coincidint amb l’inici del curs 2020-2021.

La partida que es destinarà a aquestes ajudes és de 20.000 euros en total, tal i com es va aprovar al pressupost de 2020. I, com és habitual amb les subvencions, es donen a posteriori. Per aquesta raó, ara que les famílies compren llibres i material, des de l’Ajuntament “volem informar que, per a poder sol·licitar aquestes ajudes, serà necessari que les famílies presentin factura de tot el que hauran adquirit i, a més a més, és molt important que, aquestes factures estiguin totes i cada una d’elles, amb el mateix nom de la persona, ja sigui de l’alumne/a, el pare, la mare i/ o el tutor/a legal, però i això és molt important, totes amb el mateix nom”, ha apuntat Josep Marquet qui ha conclòs que treballen perquè “aquestes ajudes puguin arribar a les famílies, el més aviat possible”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT