PEP VALLORI, NOU PRESIDENT DE FENAMIX

341

Aquest diumenge 21 de febrer, l’Assemblea General Ordinària de la Federació Nacional de Receptors Mixtes (Fenamix) va escollir el pollencí Pep Vallori com a nou president de l’entitat.

FENAMIX agrupa les diferents Asociaciones Provincials de Receptors Mixtes implantadas en el Estado. Els receptors mixtes son punts de venda dels jocs i apostes gestionats per la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) que al mateix temps desenvolupen altres activitats (estancs, papereries, bars, etc). Actualment hi ha aproximadament 6.500 puntos de venda mixtes a tot el país, amb prop de 19.000 empleats.

Pep Vallori, propietari de Vallori Loterias, al Carrer Major, forma part de la directiva del FENAMIX des del 2011 i és el president de l’Associació de les Illes Balears.

Per primera vegada, l’Assemblea de FENAMIX es va dur a terme de manera telemàtica. Hi assisitren representants de 39 provincies, la qual cosa representa el 92’85 per cent del total de les províncies amb representació.

PUBLICITAT

Entre els punts de l’ordre del dia, hi havia l’elecció de la nova Junta directiva de la Federació. La candidatura encapçalada pel pollencí Pep Vallori Cifre va obtenir 31 vots (59’62 per cent dels vots emesos), deu més que l’altre candidat.

Posteriorment, la nova directiva va prendre possessió dels càrrecs. Acompanyen Josep Antoni Vallori Cifre; dos vicepresidents, José Ma. Herrador Rojo i Consolación Millán Bermúdez (Pontevedra); un secretari, Francisco José Pérez Segovia (Málaga); un tresorer, Jorge C. Sanz (Valencia), i vuit vocals, Orlando Maestro Ramos (La Rioja), Lydia Esther Montesdeoca Ceballos (Las Palmas), Tomas Aroca Donate (Albacete), José Alfonso Valverde Morilla (Granada), Manuel Anibal Nieto Martín (Salamanca), Maximiano Álvarez Osambela (Asturias), Laura Esther Sánchez Lumberas (Cáceres) i Francesc Xavier Roig Alemany (Barcelona).

PUBLICITAT
PUBLICITAT