PATINATGE PER A TOTES LES EDATS

294
Foto d'arxiu de la Rua del Moll de l'any 2020.

Des que el Club de Patinatge Pollença va començar a funcionar ja fa un parell mallorquí d’anys, ha destacat per moltes i diverses raons, una d’elles: implicar persones de totes les edats. El mateix passa amb els sexes. Hi ha bastants al•lots que s’han engrescat a patinar. De fet, el Club de Patinatge Pollença fan rutes amb patinadors grans i petits els caps de setmana. Un esport per practicar amb tota la família.

Amb el mes de setembre, quan retorna la rutina després de les vacances d’estiu, és un bon moment per iniciar-se o perfeccionar la pràctica del patinatge, molt més que un esport.

Des del Club de Patinatge Pollença, informen que les classes del grup de joves i adults es faran en dilluns, dimarts i dijous. Pel que fa al grup d’infants i joves, que faran cada dilluns de 17 a 18 hores, queden poquetes places.

Sigui com sigui, qui vulgui apuntar-se al Club de Patinatge Pollença, poden sol·licitar informació a través del correu electrònic clubpatinatgepollença@gmail.com o bé al telèfon 687 582 948.

PUBLICITAT
PUBLICITAT