PASTÍS DE MADUIXA SENSE FORN

349

Eva Remolina – AMIC

Molt ràpida de preparar és aquesta recepta de maduixa, de sabor suau i textura de mousse i en la qual no necessitem cocció en forn, pel que poden ajudar els més petits a preparar-la, sense cap mena de perill.

Ingredients:

– 100 g de galetes Maria.

PUBLICITAT

– 50 g de mantega (prèviament fosa).

– 200 ml de nata líquida.

– 200 g de formatge Philadelphia.

– 4 cullerades soperes de sucre.

– Maduixes per a decorar (també poden posar-se altres fruites vermelles com gerds, etc).

– 1 paquet de gelatina de maduixa.

Preparació:

La base del pastís és molt senzilla i consisteix simplement a triturar les galetes amb la batedora i barrejar-les amb la mantega.

Estenem la mescla en la base del nostre motlle aixafant bé amb l’ajuda d’una espàtula de manera que quedi ben distribuïda per tota la superfície.

A continuació, diluïm la gelatina en uns 150 ml d’aigua calenta.

En un bol, barregem la nata, el formatge i el sucre. Quan aquests elements estiguin integrats, afegim la gelatina i tornem a remoure.

La mescla resultant l’abocarem damunt de la nostra base de galetes i la portarem a la nevera perquè es refredi, almenys durant unes 4 hores.

Decoram amb maduixes i servim.

PUBLICITAT