PASSEIG PEL CALVARI AMB CATORZE INSTANTÀNIES

270

Un lector ens ha enviat aquest recorregut pel Calvari a través de catorze instantànies que va anar fent tot caminant. D’entrada vol deixar ben clar que no posa en dubte les paraules del Batle quan va anunciar per Ràdio Pollença la reposició dels xiprers que falten al Calvari amb tots els ets i uts. Una obra ambiciosa, a l’alçada del batle més ben pagat de la història de la democràcia recent del municipi.

Ara bé, després de dos anys de llarga i feixuga Quaresma, el batle no només hauria de pensar que algun dia arribarà Divendres Sant, sinó que també podria pensar (i manar) llevar l’herba que bronda per les voreres de l’Escalonada. Tot i que, ben mirat, deu ser “competència” d’una altra institució o dels propietaris dels solars col·lindants. Si fos cosa de l’Ajuntament, ja ho haurien retirat, no?

Mentre debanava sobre l’herba, aquest home va alçar la vista i va veure que hi ha més coses que tronollen: un parell de crulls que fan poca gràcia. Se veu, però, que les influencers que l’Ajuntament va convidar a sopar a la Clastra degueren pujaren pel camí de les Creus o, per allò que “por la noche, todos los gatos son pardos”, no ho varen veure.

En fi, si no és per Pasqua i per als pollencins, que sigui pel proper sopar de “guapos y elegidos” que el Calvari llueixi amb un mínim de dignitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT