Participaran Els Pets al 1r Pollença Rock?

461

Amb una d’aquelles cançons que marcaren el rock català dels anys 90, “Bon dia”, ha trascendit aquesta setmana la celebració del Primer Pollença Rock, un festival de música en català sobre el qual només se sap que es farà el 29 de juliol, a partir de les 20’30 hores, a ca n’Escarrinxo.

En el marc de l’especulació pura i absoluta, un pot pensar que el reclam del “Bon dia” palpitant als missatges que circulen per les xarxes socials, obre la porta a les elucubracions sobre si Els Pets podrien formar part de cartell d’aquest Pollença Rock que ja ha exhaurit les 100 primeres entrades, 100 entrades que es posaren a la venda per 8 euros.

Val a dir que els menors de 16 anys, entraran de manera gratuïta. Això sí, sempre que vagin acompanyats del pare, la mare o el tutor legal.

No podem afirmar ni desmentir els rumors. Sigui com sigui, si deim que la primavera és l’avantcambra de l’estiu, no és cap novetat. Però sí que ho és l’anunci del Pollença Rock, un festival de música en català que s’afegirà als Sons de Nit, enguany amb l’actuació estelar i existosa dels Antònia Font, entre altres, i ja veurem si amb els Dimarts a ca n’Escarrinxo, entre altres propostes musicals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT