ORNITOLÒGIA I MOLTA SOLIDARITAT PER TANCAR SETEMBRE

62

El darrer cap de setmana de setembre es presenta solidari, molt solidari amb activitats relacionades amb l’ornitologia, la música, l’esport i el teatre. Aquests dies podeu fer tot això.

Taller d’il·lustració de flora

Després de presentar el Quadern de Flora de la Gola, demà, dissabte 28 de setembre, entre les 10 i les 13 hores, al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, es realitzarà un taller d’introducció a la il·lustració de flora impartit per la professora de Dibuix de l’IES Clara Hammerl, Rian Guidotti.

Les persones estiguin interessades en participar al taller s’han d’apuntar prèviament. Per això, cal posar-se en contacte amb el CTO de la Gola.

Al mateix CTO de la Gola, s’hi pot veure l’exposició de les il·lustracions elaborades pels alumnes de l’IES Clara Hammerl per il·lustrar el Quadern de Flora de la Gola.

PUBLICITAT

Xerrada-cafè: “El virot petit”

També demà, dissabte 28 de setembre, a les 15’30 hores, al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, hi haurà una xerrada-cafè sobre “El virot petit”, a càrrec del biòleg Miguel McMinn.

Mallorca 5000 skyrunning. La cursa arran de cel acabarà a Pollença

El dissabte 28 de setembre finalitzarà a la Plaça Major i passant pel Calvari, la cursa de llarga distància “Mallorca 5000 Skyrunning”. Els prop de 400 corredors participants sortiran a les 6 del matí de la plaça de Sóller i hauran de completar 68 quilòmetres i més de 5000 metres de desnivell positiu passant per les muntanyes més altes de la Serra de Tramuntana, com el puig de l’Ofre, Na Franqueasa, Sa Rateta, el Massanella, el Galileu, puig Tomir…

A mésnguany la cursa ofereix la novetat de correr per equips de tres corredors, fent cada un tram de la cursa. La cursa l’organitza secció de Muntanya del Club Pollença i el Club de Muntanya Matinam per Somiar d’Inca. Els corredors començaran a arribar el migdia i aniran arribant fins ben entrada la foscor.

Concert de la Coral Universitària

Demà, dissabte 28 de setembre, a les 20’30 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, hi haurà un concert de la Coral Universitària. Organitzat per Illeslex Advocats, la recaptació de les entrades es donarà a Càritas i Monti-sion Solidària.

El preu de l’entrada/donatiu és de 10 euros i es poden comprar a les oficines d’Illeslex Advocats de Pollença (carrer Roser Vell, 5) i de Palma (carrer dels Oms, 50), així com també a la mateixa Parròquia abans de començar el concert.

Acompanyaran la Coral Universitària de les illes Balears Andreu Riera i Yuko Mizutani al piano i Nina Heidenreich al violí, tots ells dirigits per Joan Company.

Pel que fa al programa que interpretaran, ha estat confeccionat pel director de la Coral, Joan Company, i inclou temes per a cor i piano de Johannes Brahms, Morten Lauridsen i Javeri Fajardo; obres per a violí, cor i piano d’Eric Whitacre, i música a capel·la d’Alejandro Yagüe i Eriks Esenvads.

Per a l’organització d’aquest concert, Illeslex Advocats ha comptat amb la col·laboració de l’ajuntament de Pollença i la Universitat de les illes Balears.

Cursa per l’Alzheimer

Diumenge, 29 de setembre, a les 9’30 hores, davant el Claustre de Sant Domingo, es farà la IX Cursa per l’Alzheimer organitzada per AFAMA. Els atletes podran disputar diverses proves: una de 7000 metres que es podrà fer corrent o fent nordik walking, una altra de 3.300 metres en forma de caminada i altres curses escolars. Les inscripcions costaran 5 euros més altres 2 per al lloguer del xip.

Teatre visual

Diumenge, 29 de setembre, a les 18 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, la companyia Coloradas representarà Del Pla, teatre visual amb música, ombres i colors.

Aquest espectacle és recomanat per a infants majors de 5 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT