OR I BRONZE PER AL CLUB BÀDMINTON POLLENÇA ALS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS

232
Els jugadors del Club Bàdminton Pollença varen participar als Jocs Esportius Escolars.

L’equip de la categoria sub 11 del Club Bàdminton Pollença va aconseguir un or i un bronze als Jocs Esportius Escolars de Mallorca que es disputaren aquest dissabte 6 de març al CIDE de Palma.

En aquesta reestrena “excel·lent”, el Club Bàdminton Pollença explica que “David es va alçar amb la victòria no perdent cap dels seus partits i cedint només un set en tota la jornada”.

Per altra banda, comenten que “Esteve va perdrer dos partits i això el va situar a la medalla de bronze al calaix final”. 

Les fèmines

Finalment, apunten que “les nines, per la seva part, no varen poder competir en no trobar més jugadores inscrites a la categoria de sub 11”. Tot i amb això varen disputar un partit a la seu del Club a Pollença en què la pollenciana Zinab va guanyar els seus partits.

PUBLICITAT

Per el que fa a les sub 15, “malauradament la indisposició d’Isabel i la lesió de Joana Maria varen fer que no poguessin desplaçar-se a Palma per disputar els partits a la seva categoria”.

Fet i fet, des del Club Bàdminton Pollença, afirmen que “ara esperam que s’actualitzin els rànquings escolars per veure com queden les posicions dels nostres jugadors i jugadores”.

Propera ronda dels Jocs Esportius Escolars

El proper dissabte, dia 20 de març, al CIDE mateix de Palma, hi ha una nova ronda dels Jocs Esportius Escolars. Des del Club Badminton Pollença manifesten que “seguirem entrenant molt dur per poder fer que els nostres nins disfrutin i poder dur el nom del nostre poble ben alt amb aquest esport que tant ens agrada practicar”. 

PUBLICITAT