OPTIMISME DE L’AVVP DE CARA A LA NOVA TEMPORADA TURÍSTICA

238

L’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) va celebrar ahir, l’Assemble General Ordinària de Socis, una reunió durant la qual posaren de manifest que encaren la propera temporada turística amb “optimisme” després d’haver passat “dos anys complicats”. Més enllà d’aquestes paraules, el mateix president de l’AAVV, Miquel Cifre, es va mostrar molt satisfet, perquè malgrat les divicultats viscudes, el teixit associatiu s’ha mantingut estable i, fins i tot, s’ha vist incrementat el nombre de socis, situant-se, actualment, en 910 socis.

Durant l’assemblea, es va aprovar un pressupost “moderat, però autosuficient” per l’any 2022, durant el qual les inversions més destacades es destinen a la compra de maquinària i a la millora de l’equipament dels serveis de les platges del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç.

L’assemblea va aprovar, així mateix,una actualització de les quotes de socis perquè les activitats i festes adreçades als socis es puguin mantenir independentment dels resultats de l’explotació de les platges.

Per la seva banda, Andreu Ramón va repassar la gestió duita a terme durant els exercicis 2020 i 2021 i va explicar que, tot i la incertesa del moment i les males previsions econòmiques, l’estiu del 2020 l’Associació va decidir sol·licitar l’explotació de les platges perquè “consideràvem que eren moments de mirar endavant amb valentia, i que si la situació millorava i es reactivava el turisme, el Port de Pollença necessitaria tenir uns serveis bàsics oberts per atendre als usuaris”. També va recordar que, el 2020, l’Ajuntament va convocar un concurs per a la neteja de les platges i que va ser adjudicat a l’AVPP.

PUBLICITAT

De l’any 2021, Ramón va destacar que l’AVPP va rebre l’adjudicació de l’explotació de platges perquè va presentar l’oferta més avantatjosa i, que  tot i que la situació continuava sent incerta, a principis de juliol es varen començar a muntar les platges respectant les mesures sanitàries.

L’AVPP va accedir a les ajudes directes de la línia Covid per autònoms i empreses. “Les factures presentades han estat degudament justificades i no cal fer cap reintegrament”, va constatar Ramon.

“El més important per l’exercici va ser l’adquisició del solar del carrer Cap-roig 2, del Port de Pollença, del que cal destacar la seva bona situació i, que, un cop realitzat el seu tancament i adequació, es destinarà a magatzem de maquinària i material de platges”, va explicar Ramón.

També va fer un repàs per les activitats i festes que s’han pogut dur a terme durant aquests dos anys de pandèmia.

.

PUBLICITAT