Opinió. FA OLOR, SENYOR BATLE !!!

983
Imatge del projecte presentat l'any 2015, encara durant l'anterior legislatura de Bartomeu Cifre, per construir un pantalà flotant a la sortida del torrentó d'Albercuix. El pantalà havia de tenir capacitat per a 63 embarcacions de 4, 6 i 8 metres d'eslora.

Jaume F. Mulet Ferragut

Carta oberta al Sr. Batle de Pollença.

Sí, Batle, sí. Fa ja temps vostè donava la culpa de la contaminació de la badia de Pollença als vaixells que hi estaven ancorats, fondejats o en roda a dins la badia. Va negar que fos un problema del clavegueram i volia “controlar” els vaixells implicant el Reial Club Nàutic del Moll.

Temps fa ja que es varen derruir espigons que tenien una concessió vigent, sense donar cap explicació ni raó per fer-ho, excepte que modificaven els corrents dins la Badia.

PUBLICITAT

Ara després de dir que les analítiques practicades per experts podien ésser falses i de dir que les fetes per vostè i el seu grup de pressió, eren correctes, te la lluminosa idea de voler construir pantalans o espigons o com les vulgui anomenar, enormes i es torna a destapar el seu “magnífic” projecte de fer un “camp d’amaratge” per hidroavions de luxe.

Sí, Batle, sí, fa olor i no de claveguera, ni de deixalles de vaixells fondejats, sinó d’un negoci que no es veu gens clar al manco per un pobre home que estima el Port en que no sigui “mollero” i que no comprèn com polítics sense idees clares i endollats a grups de pressió poden destruir la font d’ingressos dels seus ciutadans, destrossant la badia amb construcció excessiva, i no dedicant doblers al manteniment i oblidant que la població quedarà sense ingressos, sense feina i el Moll semblarà que li ha quedat el Covid per sempre, tot tancat com està ara. Només li deman que miri Alcúdia, per exemple, i prengui llum de na Pintora, com es diu a la nostra illa. Pensi que del contrari serà recordat i no precisament per haver actuat bé.

Amb el desig de que escolti els seus ciutadans i de poder tornar a veure una badia que m’ha enamorat sempre, rebi una cordial salutació

Un murer enamorat du Moll i de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT