ONZE CASOS ACTIUS DE CORONAVIRUS DESPRÉS DEL CAP DE SETMANA

539

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que durant el cap de setmana, des de divendres 17 de setembre fins ahir, diumenge 19 de setembre, s’han diagnosticat 5 nous contagis de coronavirus i s’ha donat una alta. Per tant, després del cap de setmana, al municipi, hi ha 11 casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Per dies, el 17 de setembre, es varen diagnosticar 4 nous contagis i es donà una alta amb la qual cosa es va passar de 7 a 10 casos actius. El dissabte 18 de setembre, no es va diagnosticar cap cas i tampoc es va donar cap alta. Finalment, el diumenge 19 de setembre es va diagnosticar un nou contagi i no es va donar cap alta, amb la qual cosa el nombre de casos actius va augmentar fins als 11 casos actius de covid-19.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 14 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 18 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 84 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 108,1 casos per 100.000 habitants.

PUBLICITAT

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.048 casos de coronavirus.

PUBLICITAT