ONIT PREPARA UN ESPECIAL NADAL EN STREAMING

155

L’associació Onit prepara, entre moltes altres coses, un especial Nadal que emetran en streaming el proper dissabte 19 de desembre, a partir de les 21’30 hores, a través de les xarxes socials.

Per aquesta vetlada especial, Onit està preparant entrevistes a col·lectius del municipi com Undermoll i altres que s’emetran durant aquest “Onit Entertainement”, nom que li han donat a aquest programa especial Nadal.

A més a més, emetran un curmetratge de Nadal i un vídeoclip per felicitar aquestes festes als pollencins.

Concursos i sortejos completaran aquest programa de Nadal que tothom qui vulgui podrà seguir des de ca seva a través de les pàgines d’Onit a les xarxes socials.

PUBLICITAT

Ben segur que, durant la vetlada del dissabte 19 de desembre, a partir de les 21’30 hores, els joves d’Onit desfermaran més d’una rialla.

Concursos i Sortejos

Durant aquest Onit Entertainement es lliuraran els premis dels diversos concursos i sortejos que Onit ja ha convocat a través de les xarxes socials. Per ser exactes, han convocat dos concursos: un de fotografia i un de literari. I tres sortejos d’una panera plena de productes adequats a la franja d’edat dels participants.

Com es pot participar als concursos literari i de fotografia?

El Concurs de Fotografia està pensat per a infants d’entre 7 i 12 anys. Per participar-hi, s’han de fer 4 selvies a 4 punts diferents del municipi de Pollença. Pel que fa al contingut, hi ha d’haver una imatge de la natura, una cultural, una sobre emocions i la darrera és lliure.

Aquestes imatges s’han d’enviar a Onit a través del correu electrònic associaciojuvenilonit@gmail.com abans de dia 10 de desembre.

Onit valorarà l’originalitat i l’enquadrament. El guanyador rebrà com a premi una panera valorada en 50 euros.

El Concurs Literari està adreçat a joves d’entre 13 i 18 anys. Se’ls demana que escriguin una història sobre el 2020. Aquesta història ha de tenir una llargada d’entre 1 i 3 fulls, usant un cos de lletra de 14 punts.

Els participants han d’enviar el relat en un arxiu format PDF, al correu electrònic: associaciojuvenilonit@gmail.com abans de dia 10 de desembre.

Onit valorarà l’originalitat, els valors i la narració. El guanyador rebrà com a premi una panera valorada en 50 euros.

Sortejos

Pel que fa als sortejos, ONIT ha convocat tres sortejos en funció de l’edat dels destinataris. El primer sorteig consisteix en una panera infantil valorada en 50 euros; o sigui amb regals pensats per a nins i nines d’entre 0 i 6 anys.

Per entrar en aquest sorteig, cal fer un dibuix nadalenc i enviar-lo a Onit a través del correu electrònic associaciojuvenilonit@gmail.com abans de dia 10 de desembre.

Onit posarà un número a cada dibuix un número per ordre d’entrada i, durant la vetlada del 19 de desembre, se sortejarà la panera en directe.

El segon sorteig es presenta com a sorteig cultural i consisteix en una panera valorada en 50 euros. Està pensat per a joves d’entre 19 i 30 anys. Per participar-hi, cal enregistrar un vídeo fent allò que més us agrada: tocar un instrument, cantar, dibuixar, fer manualitats… i enviar-lo al correu electrònic associaciojuvenilonit@gmail.com abans de dia 10 de desembre.

Per ordre d’entrada, se’ls assignarà un número i, durant el programa Onit Entertainement, es farà el sorteig en directe.

Finalment, els majors de 31 anys tenen la possibilitat de guanyar una panera valorada en 50 euros i omplir-la amb productes vegetarians, productes locals o “la típica”.

Per participar en aquest sorteig, cal enregistrar un vídeo explicant què significa el Nadal per a vosaltres i què esperes de l’any 2021. Aquests vídeos s’han d’enviar a Onit a través del correu electrònic associaciojuvenilonit@gmail.com abans de dia 10 de desembre.

Com en els altres casos, se’ls assignarà un número amb el qual participaran al sorteig que es farà en directe durant el programa del dissabte 19 de desembre, a partir de les 21’30 hores, per streaming.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT