ONIT DIRÀ ADÉU AMB LA NIT FOSCA DE 2021

531

A través d’una nota de premsa l’associació juvenil Onit anuncia que, amb la Nit Fosca de 2021, dirà adéu a un període d’anys de dedicació a projectes culturals, socials, ambientals…

Tot i que aquest és el final d’Onit, les persones que han estat al darrere d’aquesta entitat continuaran fent feina per Pollença i per la seva gent.

“L’any 2010 un grup de joves vàrem començar a fer les primeres passes per
crear una associació sense ànim de lucre. Però no va ser fins al 15 d’octubre del 2015 que fundaren oficialment l’Associació Juvenil Onit.

Ha estat una associació juvenil amb un 80 per cent de membres joves d’entre 16 i 30 anys, enfocats a tres objectius: Dinamitzar Pollença, participant i creant activitats. Ajudar a altres associacions com a voluntaris. I Educar en valors que per nosaltres són ètics.

PUBLICITAT

Amb aquests anys hem dut a terme múltiples projectes culturals, socials,
ambientals, de voluntariat a competicions esportives, de formacions entre altres àrees. Podem dir que per nosaltres han passat més de 200 membres i hem col·laborat amb més de 50 entitats diferents. El festival de les flors de l’any 2018 va congregar unes 2000 persones dins una diada intercultural i festiva.

Amb poques paraules Onit és una família, voluntaris per ajudar altres
associacions i gent altruista creant activitats a Pollença.

L’any 2014 farem la nostra primera activitat grossa, Nit Fosca juntament amb una altra entitat, i ara, orgullosos podem dir que ja serà el sisè any que ho durem en marxa. Nit Fosca prové de no mesclar Tots Sants amb Halloween. Perquè Onit sempre ha volgut transformar una festa cap a més nostre, i d’aquesta manera poder dur activitats arrelades nostres i d’altres innovadores.

Aquest és un projecte amb enfocament per totes les edats, unes primeres
activitats més infantils i unes altres posterior per més adults. Realitzem un passatge de por per aquest grup d’adults i adolescents i uns tallers pels més petits. Aquest esdeveniment ha estat el suport econòmic per a totes les altres activitats que s’han realitzat i també com sempre o hem fet les donacions aniran destinades a diferents entitats d’aquest poble.

Però tot el que té començament també té un final. La junta directiva i tots
els membres actuals d’Onit volem comunicar que dia 31 d’octubre serà la nostra darrera activitat i donarem per conclosa la labor d’Onit. Per aquest motiu volem convidar a participar en el nostre esdeveniment estrella a totes les nostres col·laboracions per a poder despedir-nos.

Però com es diu dintre d’Onit, conclou la feina d’una associació, però no
conclou la feina de les persones que hi formen part.

Onit ets tu, Onits som tots.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT