OLIVER SANTANA FA CAMPIÓ DE BALEARS DE GIMNÀSTICA I PARTICIPARÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

532
Oliver Santana

Diversos gimnastes pollencins, que entrenen al Club Gimnàstic Alcúdia, aconseguiren importants posicions de podi al Campionat de Balears de gimnàstica artística masculina per aparells individual, que es va celebrar el dissabte 30 d’octubre al Centre de Tecnificació de les Illes Balears a Palma.

El paper més destacat va ser per Oliver Santana Bermejo (8 anys), del Port de Pollença. Oliver competí en la categoria Via Olímpica 1, i va ser el guanyador a tots els aparells que conformen la disciplina: exercici de terra, salt de poltre, cavall amb arcs, anelles, paral·leles i barra fixa.

D’altre banda, el seu company Aitor Toro, de la mateixa categoria i també del Port de Pollença, va fer segon en tots els aparells excepte en l’exercici de terra.

Gimnastes del Club Gimnàstic Alcúdia. Foto: Instagram

En una altra categoria, Via Olímpica 6 (fins a 13 anys), Jaume Coll Vilanova va fer segon en paral·leles i tercer en barra fixa.

PUBLICITAT

Aquests bons resultats permetrà als gimnastes participar al Campionat d’Espanya de Gimnàstica artística masculina, que tindrà lloc la primera setmana de desembre al Navarra Arena (Pamplona).

PUBLICITAT
PUBLICITAT