OBRA NOVA, MAL VELL

612

Una imatge val més que mil paraules, aquesta és una expressió traduïble i encertada en molts idiomes; si més no comprensible per aquells que no només veuen el món, sinó que també el miren.

Ara fa un any, es varen licitar les obres de la plaça Miquel Capllonch i del carrer Formentor del Port de Pollença. Pel mes de desembre, es va traslladar el mercat dels dimecres des de la Plaça fins a l’aparcament del carrer Vicenç Buades. Havien començat les obres.

A ningú no li agraden les obres davant casa, però, a aquest problema, s’hi ha afegit la falta d’informació i a això els continus “emperons”. A mitjan mes de juny, en plena temporada turística, les obres continuen en marxa. A la pols i els renous, s’hi afegeixen altres problemes i la tala d’arbres al·legant un suposat “perill” per a la ciutadania.

A tot això i alguna cosa que passa per la malla d’una memòria fatigada, s’hi ha d’afegir aquest pal d’electricitat amb una inclinació pròpia de la mateixa Torre de Pisa, i un cablejat que llueix al cel blau perdut el camuflatge d’un brancam que se’n va anar juntament amb les arrels d’un dels espais de referència del Moll.

PUBLICITAT

I els veïnats es demanen si amb tanta obra nova no hagués estat millor soterrar tot el cablejat de la plaça Miquel Capllonch enlloc de deixar-ho com fa dècades? O és una mostra més de la deixadesa absoluta que hi ha al Moll?

PUBLICITAT