OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA VIII CURSA DE SANT VICENÇ – COVES BLANQUES

346

Després de l’aturada per mor de la pandèmia del coronavirus, aquest 2022 retorna la Cursa de Sant Vicenç – Coves Blanques, una carrera popular de 10 quilòmetres de distància i un desnivell positiu de xx metres, que se celebrarà el dissabte 4 de juny, a partir de les 18 hores, amb sortida i arribada al carrer del Torrent de can Botana.

Les persones interessades en participar-hi ja es poden inscriure a través d’elitechip. El preu de la inscripció és de 10 euros als quals s’han de sumar 3 euros per al lloguer del xip d’un sol ús. Els participants de les categories infantils, alevins i benjamins, és de franc. En qualsevol cas, el mateix dia de la Cursa es podran inscriure a les taules habilitades amb aquesta finalitat, allà mateix.

Aquells corredors que disposin d’un xip grog, de cronometratge, han de fer constar el codi de registre en el moment de fer la inscripció. Per contra, aquells corredors que no en tenen, l’hauran de llogar a l’organització a través d’Elitechip per 3 euros, no reintegrables. En acabar la cursa, s’ha de retonar.

S’hi poden inscriure persones de qualsevol nacionalitat i sexe, federats o no. Això sí, s’ha d’acceptar el reglament que regula la Cursa Sant Vicenç – Coves Blanques. Una vegada formalitzada la inscripció, els participants podran recollir el dorsal i el xip el mateix dia de la Cursa, a partir de les 16 hores, presentant el resguard de la inscripció i el carnet d’identitat del titular.

PUBLICITAT

Organitzada per l’ajuntament de Pollença i l‘Associaciò de Veïns de la Cala Sant Vicenç, la Cursa de Sant Vicenç – Coves Blanques compta amb la col·laboració del Club Atletisme Pollença.

Itinerari

L’itinerari de 10 quilòmecres transcorre per diferents superfícies com ara asfalt, camí de pedres i camí de terra, amb pujades i baixades. Els corredors sortiran des del carrer del Torrent de Can Botana en direcció al bar Mallorca, pujaran pel carrer Cala Molins i continuaran pel carrer Dionís Bennàssar fins a les Coves de l’Alzinaret. Des d’aquí baixaran pel carrer Torrent de Can Botana fins arribar a la platja des d’on voltaran cap a la urbanizació de Can Botana per recórrer tot el bosquet d’anada pel carrer del Morro del Peix i de tornada pel carrer de la Punta del Ferrer. Una vegada sortits a la plaça dels Molins agafaran cap al Maressar i carrers Temporal i Cala Clara, allà hi haurà un avituallament davant el restaurant Windsurf. Llavors pujaran un bocí de l’avinguda Cavall Bernat per prendre el camí de Coves Blanques, pujada i baixada que allargaran per dins el pinar fins a sortir davant l’hotel La Moraleja. Des d’aquí, baixaran pel carrer Font de l’Astor fins al carrer Torrent de Can Botana, on hi haurà la línia de meta io un altra punt d’avituallament

Tot plegat, l’organització ha fixat en una hora i trenta minuts com a temps per cobrir aquest recorregut. O sigui que, considerarà tancada la cursa una hora i mitja després de la sortida.

El reocrregut estarà degudament senyalitzat i tancat al trànsit durant el pas dels participants. La Policia Local cotnrolarà el trànsit, i els voluntaris de Protecció Civil i altres voluntaris de l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç s’ocuparan del control de les taules d’inscripció i recollida de dorsals i xip, del servei de guarda-roba i custòdia, de les taules d’avituallament, del bon desenvolupament de la Cursa…

Categories i premis

Les categories junior sub 20 i sub 30, absolut sub 40, veterans majors de 40, majors de 50 i majors de 60 han de fer la cursa completa de 10 quilòmetres, els juvenils sub 18 han de fer una distància de 3 quilòmetres; els cadets sub 16, de 2 quilòmetres; els infantils sub 14, d’un quilòmetre; els alevins sub 12, una distància de 800 metres; els benjamins sub 10, una distància de 500 metres; els mini-benjamí sub 8, una distància de 300 metres i els d’iniciació sub 6, una distància de 100 quilòmetres.

Tots els participants tendran un regal especial. Ara bé, els trofeus seran per als primers classificats de cada categoria, en modalitat masculina i femenina, de la cursa completa. I les medalles per a tots els corredors de les categories restants.

PUBLICITAT