OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA CURSA MEMORIAL MIQUEL AMENGUAL

289

El Club Atletisme Pollença organitzador de la Cursa memorial Miquel Amengual, informa que aquests dies s’ha obert la inscripció de la cursa que se celebrarà el 13 de novembre de 2021, a partir de les 16 hores, en el marc de la Fira.

Per altra banda, el Club Atletisme explica que la cursa de 6’1 quilòmetres i 130 metres de desnivell que començarà a les 16’30 hores, es completarà amb curses infantils de distàncies menors que començaran mitja hora abans. I és que, si Miquel Amengual Grimalt va ser un destacat atleta i esportista, també va ser un bon mestre i iniciador de molts pollencins en aquest esport.

Per formalitzar la inscripció, heu de seguir aquest enllaç. El Memorial Miquel Amengual és obert a corredors federants i no federats. El preu de la inscripció per als federats és de 7 euros i per als no federats, és de 8 euros.

El dia de la Cursa, s’ha de recollir el dorsal presentant el DNI i col·locar-lo a la part davantera de manera que sigui visible. Per altra banda, es demana xip i calçat adequat per aquesta prova que transcorrerà per asfalt. A més a més, l’organització avança que hi haurà servei de guardaroba.

PUBLICITAT

A més de les categories absoluts masculí i femení, i local, hi ha les categories menors que es divideixen en iniciació (3 i 4 anys), benjamí (5-7 anys), aleví (8-9 anys) i infantils (10-12 anys).

PUBLICITAT