OBERT EL PROCÉS D’ADMISSIÓ ALS CURSOS D’ESPECIALITZACIÓ D’FP

254

El 20 de setembre acaba el termini d’admissió als cursos d’especialitació de Formació Professional (FP) que ofereix la conselleria d’Educació i Formació Professional (FP).

Es faran tres cursos: Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació, Intel·ligència artificial i big data, i Forneria i brioixeria artesanals.

Els cursos d’especialització tenen com a objectiu complementar les competències de les persones que ja disposen d’un títol d’FP i facilitar l’aprenentatge al llarg de la vida. Així, en l’actual situació, es pretén potenciar l’FP i adoptar algunes mesures per afavorir la ràpida adaptabilitat a les necessitats de les circumstàncies econòmiques actuals i millorar l’adequació de l’oferta formativa a les demandes del sistema productiu per aconseguir que sigui un sistema més àgil i flexible.

Per al proper curs 2021-2022 es realitzaran els següents cursos d’especialització, amb els mòduls que s’indiquen:

PUBLICITAT
  • Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació: Incidents de ciberseguretat; Fortificació de xarxes i sistemes; Posada en producció segura; Anàlisi forense informàtica; Hacking ètic; Normativa de ciberseguretat.
  • Inteligència Artificial i big data: Models d’intel·ligència artificial; Sistemes d’aprenentatge automàtic; Programació d’intel·ligència artificial; Sistemes de big data; Big data aplicat.
  • Forneria i brioixeria artesanals: Masses mare de cultiu i prefermentats; Tecnologia del fred aplicada a la forneria artesanal; Pans artesans de cereals tradicionals, especials i pseudocereals; Brioixeria artesanal i pastes fullades; Tast i maridatge de productes de panificació.

El curs d’especialització en Ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació s’impartirà al CIFP Francesc de Borja Moll, a Mallorca, i, a l’IES Sa Colomina, a Eivissa. El d’especialització en Forneria i brioixeria artesanals s’impartirà a l’IES Josep Sureda i Blanes, Mallorca, i el curs d’especialització en Intel·ligència artificial i big data s’impartirà al CIFP Pau Casesnoves, Mallorca.

Les places per a qualsevol d’aquests cursos d’especialització es poden sol·licitar fins al proper 20 de setembre de 2021, als corresponents centres educatius autoritzats per impartir cada curs.

Aquests cursos són finançats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional conjuntament amb el Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.

Trobareu tota la informació en la web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.Tornar

PUBLICITAT