NOVA VICTÒRIA D’ÀNGELS LLOBERA AL TRAIL DE CAP DE CREUS KLASSMARK

196

Aquest cap de setmana passat, a Roses (Girona), han tengut lloc tres curses de muntanya que han recorregut els magnífics paratges del Parc Natural de Cap de Creus; uns itineraris de muntanya on el mar sempre és present.

La pollencina Àngels Llobera, que partia com a favorita juntament amb la neozelandesa Caitlin Fielder, va ser la guanyadora del Trail 22k, un recorregut de 22 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.100 metres. Aquesta prova se celebrà el diumenge 15 de maig, a partir de les 8’30 hores. Llobera va invertir un temps de 2 hores, 22 minuts i 6 segons per fer el Trail, la prova amb més participants de la Cap de Creus Klassmark. Elena Pueyo va ser la segona, en arribar 5 minuts i 40 segons després de Llobera, i Paula Fàbrega va fer tercera, entrant 3 minuts i 6 segons després de Pueyo. El guanyador en la categoria masculina va ser Arnau Aranda, que va finalitzar el recorregut, en 1 hora, 58 minuts i 40 segons. S’ha de destacar que el dia va ser fabulós, però la calor va fer patir tots els corredors.

Àngels Llobera va creuar la meta de la Trail Cap de Creus en 2 hores, 22 minuts i 6 segons, aconseguint una nova victòria en el seu palmarés.

El mateix diumenge 15 de maig, a les 8 hores del matí, va començar la prova més curta de les tres que es dugueren a terme pel Cap de Creus, l’Exprés de 11’5 quilòmetres i 550 metres de desnivell positiu.

I el dia abans, o sigui el dissabte 14 de maig, a les 7 del matí, es va donar la sortida a la prova de Marató, de 42 quilòmetres i 2.100 metres de desnivell positiu. El guanyador masculí va ser Daniel Castillo que va creuar la meta en 4 hores, 13 minuts i 17 segons, i la guanyadora va ser la fèmina Celia Balcells, amb 5 hores, 2 minuts i 58 segons.

PUBLICITAT
PUBLICITAT