Nova victòria d’Àngels Llobera a Suïssa

367

La pollencina Àngels Llobera va participar a la Trail 6. S1 de 51 quilòmetres i 3.100 metres de desnivell positiu, una de les proves de l’Eiger Ultra Trail by UTMB, disputada al poble de Grindelwald (Suïssa). Llobera va quedar molt contenta dels resultats de la cursa, ja que, no només va arribar la primera de la seva categoria, sinó que va fer vuitena de les dones, amb un temps de 7 hores i 6 minuts.

Els paissatges per on passa la cursa són preciosos, sempre envoltats de muntanyes amb neu perpètua i sense perdre de vista la muntanya que dona nom a la prova (Eigen).

El poble de Grindelwald (Suïssa) a la regió de Jungfrau i concretament, la cara nord de l’Eiger, han estat testimoni aquest cap de setmana passat de les proves de l’11a. edició de l’Eiger Ultra Trail by UTMB.

Fins a 4.200 corredors de muntanya de 85 nacionalitats diferents participaren a les diferents proves d’aquest esdeveniment esportiu que ha congregat al poble suís de Grindelwald els millors corredors a nivell mundial entre els quals no hi podia faltar Kilian Jornet.

PUBLICITAT

Les proves foren les següents: Ultra trail 6.101 de 101 km 6400 de desnivell; la trail 6. S1 de 51 km, 3.100 de desnivell positiu; la Trail 35 de 35 km i 2600 m. de desnivell, i la Trail 16 de 16 km i 900m de desnivell.

Més de 600 voluntaris van participar a l’organització de les proves i, com a bons suïssos, va resultar perfecta, igual que el clima, que va ser meravellós.

PUBLICITAT