NOU DESCENS DELS CASOS DE CORONAVIRUS

659

Des del Centre de Salut de Pollença han informat que, durant els darrers dies s’han produït nous contagis de coronavirus i s’han donat altes, de manera que ara mateix, al municipi de Pollença, hi ha dos casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Per ser exactes, el dijous 4 de novembre es va detectar un nou positiu i es va donar una alta. De manera que es mantingueren els 3 casos actius que hi havia el dia anterior. El divendres 5 de novembre, varen detectar un nou contagi i es donaren dues altes amb la qual cosa els casos actius baixaren a dos. Des d’aleshores ençà, ni dissabte ni diumenge, s’han diagnosticat nous contagis ni s’han donat altes. Per tant, el nombre de persones infectades per SARS-CoV-2 al municipi de Pollença es manté en dos casos actius.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al PAC. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Pel que fa a Pollença, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 3 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 7 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 18 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 42 casos per 100.000 habitants.

PUBLICITAT

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.133 casos de coronavirus.

PUBLICITAT