NOTÍCIES FRESQUES, TEMPERATURES BAIXES

398

El PUNT iNFORMATIU de la primera quinzena del mes de març surt al carrer amb notícies fresques i temperatures baixes.

A la portada, destaca la compra de l’Arxiu Bestard/Cerdà per part de l’Ajuntament; l’actualització de la imatge de la marca turística de Pollença i els avanços en el projecte de reforma de la Peixateria. A més a més, també s’apunta que la riquesa dels pollencins està per davall de la mitjana espanyola, que el pollencí Joan Serra ha estat distingit amb la insígnia olímpica per la seva dedicació al turisme i que tot el mes de març es faran activitats relacionades amb la dona.

A les planes interiors, hi ha la crònica del debat sobre la zonificació turística que es va fer al Port, les primeres noves sobre la promoció de la formatjada, les dades sobre el nombre de vehicles que transiten diàriament per la carretera de Formentor durant els mesos d’estiu, el debat entorn a la ubicació del Centre de Salut… i moltes altres noves.

Tampoc no hi falten successos que aquests dies marquen l’actualitat, la crònica esportiva i les col·laboracions, sempre interessants, de Miquel Amengual, Ramon Reig, Bernat Cifre, Pere Salas, Andreu Salom…

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT