“NOMÉS PER A AMANTS DE LA MAR”, DAVID MONRÓS A LA DIONÍS BENNÀSSAR

110

A partir d’aquest dissabte 19 de juny, la Galeria Dionís Bennàssar de Pollença exposa la col·lecció “For Sea Lover Only” (Només per a amants de la mar”) de David Monrós.

La col·lecció “For Sea Lover Only” del multidisciplinar i anàrquic David Monrós presenta “afers i sentiments amb la mar Mediterrània com a rerefons”. Així, en aquesta espipellada de l’univers creatiu de Monrós s’hi presenta el Mediterrani amb “una visió més poètica o reflexiva”, però també “sarcàstica i crítica”. No debades, la mostra exposa “els seus orígens plàstics dins l’underground i la psicodèlia més urbanita, són un pòsit  constant dins la seva obra que reivindica un esperit rebel que encara batega. Frescor en el color i les tècniques, vital alhora que caòtic amb resultats estètics que no deixen indiferent a un espectador àvid de propostes totalment contemporànies”.

La inauguració es farà a migdia de l’endemà, diumenge 20 de juny i l’exposició es podrà visitar al carrer Antoni Maura, 11 de Pollença, fins al 15 de juliol. L’horari de visita és de dilluns a dissabte de 10.30 a 14.30 hores i de 17h a 21 hores, mentre que els diumenges obrin de 10’30 a 14’30 hores.

David Monrós, artista mediterrani multidisciplinar

Nascut el 1960, David Monrós és un artista totalment autodidacta que, des de ben jove, ha treballat com a il·lustrador i publicista. A Barcelona, connecta amb el món bohemi i underground, publicant els seus primers treballs en el món del cartoon.

PUBLICITAT

A principis dels anys 80 descobreix la llum i el color de Manorca i se n’hi va a viure. Allà canvia la seva manera de canalitzar la creativitat. És així que esdevé un artista polifacètic i en constant experimentació.

Origen, mode de viure, temàtica i expressitivitat, David Monrós expressa des de la crítica o el sarcame, de manera amable i reflexiva, el reflex de les seves experiències passades com a rebel, però també la seva maduresa intel·lectual i artística actual.

El mar, el peix com a símbol, velles civilitzacions i altres imatges són referents constants de la seva obra. Grans contrastos entre color i velles pàtines d’òxid suggereixen l’excitació per la vida i la maduresa del passat. Personatges i els seus paisatges, símbols i icones completen l’univers de l’artista David Monrós, present en col·leccions tant privades com públiques de diferents racons dle món, essent reconegut per la crítica com una valor establert.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT