NOELIA NECESSITA AJUDA PER TORNAR DE LA XINA

766
Noelia Pérez Maldonado. Foto del Facebook.

Fa tres mesos que Noelia Pérez Maldonado és a la Xina, sense poder tornar a Pollença de cap de les maneres. Per això, familiars i amics han iniciat una recollida de doblers per ajudar a pagar un bitllet d’avió per al qual li demanen 3.000 euros. Els propers vols són el 17 de juny i el 24 de juny. Per tant, cal disposar dels doblers tan aviat com sigui possible.

Els donatius es poden fer a través de la xarxa social Facebook, seguint aquest enllaç https://www.facebook.com/donate/2712518195739876/2712518239073205/

Els lectors de PUNT iNFORMATIU coneixen la història de Noelia Pérez Maldonado, una pollencina de 24 anys que va anar a la Xina per ampliar els seus coneixements sobre cultura, economia i llengües asiàtiques, a l’hora que treballava de guia turística.

Estudiant d’un grau d’estudi asiàtic oriental a la Universitat de Cerdanyola del Vallès (Catalunya), Noelia ha viatjat a la Xina en diverses ocasions. Aquesta vegada, però, la crisi de la covid 19 va aplegar-la allà, al país on s’inicià la pandèmia. Han passat els mesos i tot hi haver fet l’impossible, la seva situació ara mateix és crítica: no té doblers, no té feina i no pot trobar un vol si no és per un preu desorbitant. La seva lluita es complica a mesura que passen els dies.

PUBLICITAT

L’única sortida d’aquest calvari per a Noelia és comprar un vol amb Air China i pagar el preu que li demanen. Per això, però, Noelia necessita l’ajuda de tothom, per petita que sigui, serà gran per aquesta pollencina que vol tornar a casa després de tant de temps i tantes dificultats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT