NIKI SERRA DEL BÀSQUET POLLENÇA FITXA PER L’OBRADOIRO

408

El jugador del club Bàsquet Pollença, Niki Serra Juricek, de 15 anys, ha estat fitxat pel club gallec Obradoiro.cab, club que compta amb equip a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Niki Serra va arribar fa dues temporades al bàsquet pollencí i de llavors ençà ha tengut una evolució molt positiva. Serra és un jugador molt treballador i amb altes capacitat que ha evolucionat molt positivament.

Niki Serra ha fet una carrera plena d’encerts ja que primer va ésser cridat a fer proves per participar a la Selecció balear de bàsquet i posteriorment a la Selecció espanyola de la categoria cadet.

Arrel d’aquestes participacions esportives va esser seguit per clubs de bàsquet de les màximes categories, però ha estat el club Obradoiro, de Santiago de Compostel·la, el ha permès que sigui fitxat. Serra comptarà amb una beca de residència i d’estudi que li permetrà poder seguir estudiant i alhora aprenent en el món del bàsquet.

PUBLICITAT

El Bàsquet Pollença s’ha alegrat d’aquest fitxatge i ha manifestat que: “és una alegria més per al club, i molt especialment per als seus companys i entrenadors, molt contents d’haver ajudat en Niki en la seva projecció i a poder viure una fita tant important en la seva carrera.”

PUBLICITAT