Negoci obert poble viu: MOREIRA  PARRILLA  ASADOR

1347

Fa pocs dies, concretament el dimecres 18 de maig, va obrir les portes MOREIRA PARRILLA ASADOR a la plaça Miquel Capllonch, 8 del Port de Pollença. Un restaurant ben al centre del Port de Pollença que a més de l’ampli espai interior compta amb una gran terrassa a la plaça.

El nou establiment està dirigit per Fernando Fer i Cris, ben experimentats en el sector de la restauració. També compta amb un bon equip, tant a la cuina com a la sala, amb un saber fer de professionalitat.

El nou establiment ha estat totalment renovat i compta amb nova maquinària especial per a donar el millor servei de parrilla i “asador”.

L’establiment ofereix des de berenars, servei de bar irestaurant amb especial atenció als plats de vedella torrada; i també compta amb alguns plats de peix, entrepans, menú per nins…

PUBLICITAT
TOT MARCO digital
La terrassa que està a la plaça Miquel Capllonch, plena de clients.

L’especialitat de Moreira és la carn de vedella de la que n’ofereix una extensa carta com són ara: asado, entrecot, llomillo, entranya, milanesa, vacío, chorizo i morcillaChuletón, T. bonne, Tomahawk steak… tot ben acompanyat de guarnició. El plat rei de la carta és la Parrillada Moreira que s’integra de les peces més destacades de l’asado.

El nou restaurant està obert cada dia, de les 12’00 a les  24’00 h. excepte els dilluns que tanquen I el telèfon de contacte per a reserves és el 971942908.

Molts clients i amics s’acostaren a celebrar la inauguració.
Vista de l’ampli interior renovat.
PUBLICITAT