Negoci obert, poble viu: L’HORTET DE L’ENTRADA

1418

L’Hortet de l’Entrada és un negoci nou que ha obert fa poques setmanes al carrer Cecili Metel, 80 de Pollença. Hi trobareu na Conchi Galindo, que és l’encarregada, na Francisca Galindo, que és la cuinera i n’Asunción Mateo, que és la propietària.

L’establiment és el segon que tenen la gent de L’Hortet que ja fa sis anys obriren al carrer de l’Horta, 82 de Pollença.

A L’Hortet de l’Entrada tenen un poc de tot, així s’hi poden trobar vins, begudes, formatges i productes d’alimentació, en general. També compten amb oferta de fruites i verdures que fan goig a tots els que en volen. També volen cuidar de manera especial la secció de productes que tenen de menjar ecològics i sense gluten, que cada vegada compta amb més demanda.

El pa i els aliments congelats també tenen el seu espai propi així com els productes de neteja i drogueria en general.

PUBLICITAT

Però la veritable especialitat de la tenda és el menjar cuinat per endur. La cuinera, Francisca Galindo, cada dia prepara un seguit de plats per a què tots els que en vulguin se l’emportin a ca seva. Diàriament tenen mitja dotzena de plats diferents per a tots els gusts. Són plats, en general, de cuina tradicional que tenen el gust casolà que na Francisca els dona. Per saber el que tenen diàriament posen al Instagram imatges dels plats que han fet i els que en vulguin els ho poden reservar telefònicament i passar-ho a recollir més tard.

El que sí fan sempre és pollastres a l’ast, de manera similar a com ho fan a l’Hortet.

L’horari d’atenció al públic és cada dia de 8 a 14’30 hores i de 16 a 19’30 hores, i tanquen els diumenges horabaixa i els dilluns tot el dia. Per contactar-hi telefònicament es pot cridar al 871530155.

PUBLICITAT