Negoci obert, poble viu: EL  PERRITO  PONT  ROMÀ | Cafeteria & Brunch

687

Una nova proposta grastronòmica ha obert les portes a Pollença; es tracta de El Perrito Pont Romà al carrer Bartomeu Aloy, 24. Situat vora el Pont Romà compta amb una oferta de cuina casolana i saludable i amb un servei familiar.

Tenen una àmplia oferta gastronòmica amb plats vegetarians, vegans i sense gluten; amb una cuina que suposa una fusió de diverses cuines del món.

Ofereix berenars, dinars, berenars el capvespre i sopars (uns exemples de l’extensa gamma de menjars fusionats que ofereixen són els iogurts amb granola casolana, les amanides de salmó, crumbels dolços, pa amb oli, i amb nombroses opcions sense gluten; hamburgueses casolanes de vedella o també amb opció vegetariana…); i sempre en acabar ofereixen el cafè Lavazza i una selecció de batuts amb fruites naturals i sucs recent fets.

Patricio vos atendrà i informarà del que calgui.

A l’estiu el local gastronòmic ofereix una proposta nocturna de sopar els dijous, divendres i dissabtes gaudint d’una bona cuina casolana i un ambient molt agradable.

PUBLICITAT

El local compta amb unes vistes magnífiques a la serra de Tramuntana.

El Perrito Pont Romà és un negoci familiar integrat per Patricio, Agustina i Juan, que des del 2018 duen la cafeteria sueca El Perrito, ben davant el mercat de Santa Catalina a Palma. El desembre de 2021 obriren una segona cafeteria a Santa Catalina, vora la plaça de Sa Feixina amb opcions veganes i una oferta nocturna adaptada a la zona. La idea d’obrir a Pollença fou d’en Patricio que decidí tornar al lloc de l’Illa on fa 20 anys hi arribà per tal d’oferir una extensa oferta i una llarga experiència.

Aquest establiment obri de dilluns a diumenge de 8 a 18 h. (dimecres tancat) i els dijous, divendres i dissabtes ofereix un horari nocturn per a gaudir d’un sopar especial amb els sons de la natura des de les 19 a 22 h.

Podeu veure el seu menú a l’enllaç www.elperritocafe.com/pont-roma, i a les xarxes socials @elperrito.pontroma o bé cridant al 613037719 i, com no, acostant-hi i veient-ho directament.

Ous Benedict.
Hamburguesa de vedella.
Tarta de llima.
PUBLICITAT