Negoci obert, poble viu: CLÍNICA PODOACTIVA POLLENÇA

854
Equip de Podoactiva Pollença: Margalida Campomar, administrativa; Conchi Salom, directora; Maria Antònia Vives, podòloga i Marcelo Robles, podòleg.

Podoactiva Pollença és la nova clínica especialitzada en podologia i biomecànica que ha obert les portes a Pollença. Podoactiva compta amb clíniques a tota Espanya i treballa directament amb nombrosos esportistes i equips d’elit. A la inauguració, que va tenir lloc ahir vespre, 23 de setembre, comptaren amb la presència de reconegudes esportistes pollencines com Àngels Llobera, Karina Gómez o Antoni Bordoy, així com amb el batle de Pollença, Andrés Nevado, o el Conseller d’Educació, Martí March.

A la Clínica Podoactiva Pollença tenen resposta per a totes les patologies del peu, amb avançades tècniques diagnòstiques i personal especialitzat, cobreixen des de la podologia infantil, podologia esportiva, quiropòdia, peu diabètic o podologia en persones majors. També elaboren plantilles personalitzades i realitzen estudis de biomecànica avançada amb tècniques com la filmació amb càmera d’alta velocitat o l’escaneig 3D del peu.

La Clínica de Podoactiva Pollença es troba al carrer Via Argentina 16, i tenen obert de dilluns a divendres de 9:30 a 13:00 i de 15:00 a 19:00.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital