NEDADORS POLLENCINS A LA TRAVESSA DE FORMENTOR AL MAL-PAS

930
Grupet de nedadors pollencins després de passar la meta de la Travessa Formentor al Mal-Pas. Foto: Janet Leitch.

Aquest dissabte 4 de setembre, va tenir lloc la Travessa Nedant de Formentor fins a la platja de Sant Pere, al Mal-Pas (Alcúdia), en la qual participaren diversos pollencins.

D’entre els pollencins, és de destacar que la nedadora pollencina Janet Leitch, qui fa unes setmanes va fer la volta a Cabrera amb finalitats solidàries, va quedar segona de la categoria majors de 30 anys, amb menys de dues hores. De fet, Leitch va invertir una hora, 57 minuts i 41 segons per fer la Travessa des de Formentor fins al Mal-Pas.

La sortida oficial va ser a les 9 hores del matí, des de Formentor i els primers nedadors arribaren a la platja de Sant Pere passades les 10’30 hores. Així, el guanyador de la Travessa, Dani Vidal, va invertir una hora i 42 minuts en completar el recorregut. El segon classificat fou Gabriel Bennasser que va estar una hora i 44 minuts i el tercer classificat, Llorenç Ferrer, una hora, 48 minuts i 40 segons.

La primera dona va ser Gemma Llabrés que va invertir una hora, 49 minuts i 25 segons en fer els 7 quilòmetres que separen Formentor del Mal-Pas, a més de ser la quarta de la general. El segon lloc va ser per Teresa Planas amb un temps d’una hora, 50 minuts i 38 segons, i el tercer lloc, per a Maria de Lluc Bascuñana amb una hora, 50 minuts i 46 segons.

PUBLICITAT

Organitzada pel Patronat Municipal d’Esprots d’Alcúdia, la Travessa Nedant des de Formentor fins la platja de Sant Pere, la prova es va desenvolupar amb un poc d’estopeig. Els nedadors varen nedar amb profunditats de fins a cinquante metres i, cada 300 metres de recorregut, disposaven d’una boia que els guiava cap a la meta.

PUBLICITAT