N2 PRODUCTIONS FA UN DONATIU AL BANC D’ALIMENTS

135
Diferents representants de N2 Productions lliurant un lot de productes de primera necessitat a l'àrea de Benestar Social.

Aquests dies, la companyia teatral N2 Productions ha fet un donatiu al banc d’aliments de Pollença valorat en 350 euros. Des de N2 Productions es posaren en contacte amb l’àrea de Benestar Social de l’ajuntament de Pollença per saber quins articles necessitaven més. Els varen dir que llet per a nadons i productes de neteja, així que donaren un lot de llet per a nadons valorat en 250 euros i un lot de productes de neteja per valor de 100 euros.

El donatiu es va fer efectiu el passat dimecres 19 d’agost. Aquesta setmana N2 Productions farà un altra donatiu a The Lions per al seu fons contra la violència domèstica.

Aquests donatius de N2 Productions s’han fet amb els doblers recaptats amb la venda anticipada de les entrades per a l’obra de teatre A Thrill of Love que havien de representar els dies 13 i 15 de març, però que s’hagueren de cancel·lar per les restriccions provocades pel brot de coronavirus.

Davant la impossibilitat de poder fer l’obra enguany, N2 Productions va decidir donar els doblers de la venda d’entrades anticipades per ajudar les persones del municipi que ho necessiten en aquests moments de dificultat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT