MÚSICA, SANT CRISTÒFOL, MERCADET SOLIDARI I ÒPERA

156

A més de les Festes del Carme que comencen avui al Port de Pollença, el cap de setmana es presenta amb activitat diversa com ara un concert d’estiu a càrrec de la Jove Orquestra Rotària de Mallorca, la festa dels camioners, un mercadet solidari de la FCO i una original proposta operística.

II Concert d’Estiu per la Jove Orquestra Rotària de Mallorca

Avui, divendres 5 de juliol, a les 20’30 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, hi haurà el II Concert d’Estiu per la Jove Orquestra Rotària de Mallorca.

La Jove Orquestra Rotària està integrada per joves músics que, en aquesta ocasió, estarà dirigida per José Maria Moreno. El públic que hi assisteixi podrà escoltar un repertori divers amb peces de Falla, Berlioz, Edgar, Txaikovski, Bizet i Borodin, entre altres.

Així que, una vegada més el Rotary Club Pollença proposa al públic passar una vetlada plena de música. El preu de l’entrada és en forma de donatiu de 10 euros.

PUBLICITAT

Els camioners celebren Sant Cristòfol

Avui, divendres 5 de juliol, a les 22 hores, l’Associació de Camioners comença a celebrar Sant Cristòfol amb una gran revetla davant el restaurant Monument de Pollença, en la qual no hi faltarà la música en viu.

Demà, dissabte 6 de juliol, les celebracions començaran ben d’hora, a les 8’30, a l’aparcament de l’Hort del camí del Puig. A continuació, diran una pregària a Sant Cristòfol i beneiran els camions, aprofitant la volteta per obsequiar el públic amb caramels.

A les 10 hores, al restaurant Monument, faran el berenar de companyonia i després partiran cap a Sant Vicenç i el Moll per obsequiar el públic amb caramels.

Finalment, a les 14 hores, hi haurà el dinar de companyonia al restaurant Monument amb què posaran punt a la seva Festa de 2019.

Mercadet solidari de Cors Oberts

Diumenge 7 de juliol, entre les 10 i les 18 hores, al pati del convent dels Sagrats Cors de Pollença, hi haurà mercadet solidari organitzat per la Fundació Cors Oberts (FCO) amb l’objectiu de recaptar fons per als infants apadrinats de Rwanda.

Tothom és convidat a passar pel mercadet, on segur que trobaran qualque xiripa.

Ànima d’Elisir, òpera amb tast de vins de ca n’Axartell

Finalment, aquest diumenge 7 de juliol, a les 20’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, recalarà Ànima d’Elisir (una versió de l’opereta de Gaetano Donizeti L’Elisir d’amore) amb un tast de vins de la bodega de ca n’Axartell.

De la mà d’Europclàssics, Ànima d’Elisir és un muntatge que redueix l’opereta de Donizeti, de dues hores de durada, a una hora en eliminar les parts corals i s’hi ha afegit un narrador (Albert Mèlich). Inspirat en el microteatre, l’objectiu és apropar l’òpera a un públic nou.

Amb dramatúrgia de Marta Barceló, escenografia d’Eugenia Corbacho i direcció musical de Maria Victòria Cortès, Ànima d’Elisir compta amb el tenor José Manuel Sànchez en el paper de Nemorino; la soprano Andrea Jiménez en el paper d’Adina i el baríton Joan Miquel Muñoz com a Dulcamara. Tots ells acompanyats al piano per Francesc Blanco.

El preu de les entrades a aquesta renovada forma d’una opereta divertida com és Ànima d’Elisir és de 5 euros per als estudiants i de 20 euros per a la general.

Inauguració de l’exposició de Cati Bennàssar a Espai 18

El diumenge 7 de juliol a les 12 hores a la galeria Espai 18, situada al carrer Joan Mas 18, Cati Bennassar inaugurarà una exposició amb una sel·lecció de les seves obres. L’exposició durarà fins el dia 1 d’agost.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital