MÚSICA LLEUGERA I FESTOSA, AIXÍ SERÀ EL CONCERT D’ESTIU DE LA BANDA

263

Aquest diumenge 20 de juny, a les 18’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, la Banda de Música de Pollença oferirà un Concert d’estiu dins el marc del Dia Internacional de la Música (21 de juny). Aquesta és la primera vegada que la Banda participa en aquest esdeveniment que, al municipi, se celebra des de fa un parell mallorquí d’anys.

Com ja s’ha dit anteriorment, la Banda de Música s’avança un dia i presenta un “concert d’estiu, amb música lleugera i festosa de grans mestres musicals moderns”, ha apuntat el secretari de la Banda, Mateu Vila.

Fidels a la tradició bandística, el concert començarà amb un pasdoble, “Ateneo Musical”. Després d’aquesta peça clàssica, el repertori inclou temes de la banda sonora del film Avatar i de musicals clàssics com West Side Story de Leonard Berstein. A la selecció de música sudamericana de la suite “Caribbean Concerto” de Kees Vlak o a la de Coldplay Classics amb què es tancarà el Concert, s’hi afegeixen temes tan coneguts com “Hallelujah” de Leonard Cohen, “Soul Bossa-nova” de Quincy Jones i “Caravan” de Duke Ellington.

Aquest Concert d’estiu de la Banda de Música de Pollença, es farà a la plaça Miquel Capllonch del Moll, en un recinte tancat dins el qual es podrà accedir mentre hi hagi aforament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT