MÚSICA INDIE AL CLAUSTRE DE SANT DOMINGO

107

Aquest dissabte 25 de juny, a partir de les 21 hores, la música indie de la banda Son and the Holy Ghosts actuaran al Claustre de Sant Domingo de Pollença. Les entrades es poden comprar a través de la plataforma ticketib o bé a taquilla, per 5 euros.

El grup de Guillem «Son» Mesquida (composició, guitarra i veu), retorna amb un nou grup format per Xavi Hernaiz (guitarra elèctrica i veus), David Lucas (baix), Dani Cornejo (guitarra acústica i elèctrica) i Curro Viera (bateria) retorna després de sis anys amb un nou single titulat Crit, un dels temes que formarà part del seu proper disc que sortirà aquest 2022 i comptarà amb el suport de Blau i Espora Records.

Produït als estudis Can Puc de Palma per Enric Hernaiz i masteritzat a Buenos Aires per Hernan Asconiga, Crit és el primer tema en català de la banda i el primer pas d’una evolució cap a una nova música més ferma i desenvolupada, encara que sense perdre el genuí so del grup. Aires electrònics i low-fi emboliquen una lletra intensa i insinuant, amb subtils guitarres que dibuixen filigranes sobre una rotunda secció rítmica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT