MÚSICA, CINEMA, ART… PER A UN CAP DE SETMANA FRED

77

Les temperatures són molt baixes i sembla que ho continuaran essent tant demà com passat demà. Tot i amb això els pollencins poden combatre el fred amb una agenda d’activitats ben completa amb música, cinema, art…

Un Quixot de cine

Demà, dissabte 24 de febrer, a les 11’30 hores, al Club Pollença, Arsis Produccions Musicals presentarà Un Quixot de cine, això és l’adaptació musical d’un clàssic del cinema que, a l’hora, s’inspira en una de les novel·les més importants de la literatura universal.
Aquest Un Quixot de cine que es veurà demà al Club, està adreçat al públic familiar, a infants majors de 6 anys, que descobriran com es produeixen els efectes de sala, com s’imita el so de les potades d’un cavall, les espases, una caiguda… o el belar de les ovelles, entre altres. Els infants, a més a més, participaran i ajudaran a imitar el so de la pluja, del calabruix, dels llamps i dels trons. En definitiva, un espectacle divertit i, al mateix temps, instructiu.
L’entrada a Un Quixot de cine és gratuïta.

La revolta dels contes

PUBLICITAT

També demà, dissabte 24 de febrer, a les 17 hores, al mateix Club Pollença, hi haurà cinema per a infants. Es projectarà el film La revolta dels contes, una adaptació cinematogràfica del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhumes, per part dels proudctors d’El Grúfal i El Nadal del senyor Branquilló que els infants pollencins varen poder veure al mateix Club Pollença les passades festes de Nadal.
La pel·lícula recupera personatges i relats clàssics per fer-los la volta i introduir girs enginyosos sorprenents i rabiosament actuals, mesclant històries entre elles per fer un relat nou i trepidant.
En fi, La revolta dels contes és una revisió moderna i políticament incorrecta dels contes clàssics infantils, un film irreverent per a infants desperts i intel·ligents.
L’entrada és gratuïta per als socis i de 3 euros per als no socis.

Aromes del passat

Demà, dissabte 24 de febrer, la galeria Dionís Bennàssar inaugura la temporada 2018 amb l’exposició “Aromes del passat”, una mostra que recupera primeres obres d’artistes consolidats com Joan Bennàssar, Broglia, Joan Artigues, Maraver, Joan March, FMG, Sabala, Antònia Borràs, Toni Riera Nadal, Tudanca, Manzanares, Villalta, Baldovino, Marian Moratinos, Julian Mennié, Joan Artigues, Jaume Poma, Andreu Maimó, Mary Louise Bohem, Toni Dionís, Toni Riera o Victor Borisov.
A més de poder contemplar les creacions primerenques d’aquests artistes que han marcat una època pictòrica, des de la galeria Dionís Bennàssar apunten que les obres exposades estan a la venda, cosa que afegeix interès per als col·leccionistes.
L’exposició “Aromes del passat” es pot visitar fins al 22 de març, a la galeria Dionís Bennàssar (c/ Antoni Maura, número 11 de Pollença). L’horari de la Galeria és de dilluns a divendres d’11 a 14’30 hores i de 17 a 20 hores, i dissabtes i diumenges, de 10’30 a 14’30 hores.

“Un món de músiques”

Ja diumenge 25 de febrer, a les 18 hores, al Club Pollença, la pianista Júlia Alcaraz i el violinista Jordi García aproparan l’espectacle Un món de músiques, un recorregut musical i didàctic per diferents cultures.
El duet interpretarà des de peces representatives de la música tradicional catalana o basca, però també músiques populars dels Balcans o d’Israel, així com també melodies dels jueus askenazies, entre altres sorpreses.
Durant el concert, Alcaraz i García faran esment a l’origen, a les característiques de cada estil musical i també a les peculiaritats de cada tema per apropar el públic a l’essència de les melodies que interpreten.
L’objectiu del duet format per la pianista Júlia Alcaraz i el violonista Jordi García és gaudir de la seva passió i arribar al més fons de les persones i les seves emocions.
L’entrada és gratuïta.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT