MULLER I NOGUERA NO ES PRESENTARAN A LES PRIMÀRIES DE PODEM POLLENÇA

613

Escrit realitzat en nom de Michael L. Muller i Pau Noguera, del Cercle Podem Pollença.

Properament es celebraran les primàries de Podem per conèixer els i les candidats/es a les Eleccions Municipals i Autonòmiques de l’any 2023.

A 2023 farà 9 anys que vàrem iniciar el camí de militar dins un partit polític, un nou espai ideològic que venia a trencar un bipartidisme ranci, copsant les idees i força del 15M per canviar el rumb d’un país que podria molt més del que és.

El pas per l’Ajuntament en aquesta legislatura 2019-2023 ha significat molt. Esforç, lluita i demostració que les coses es poden fer diferent, que fugir de la vella política és possible. I, finalment, que fer una oposició constructiva pot deixar de ser una promesa, per ser una realitat.

PUBLICITAT

Avui anunciem que, per motius personals i professionals, cap dels dos ens presentarem a les primàries imminents de Podem a nivell Municipal, el que implica que no serem candidats a les Eleccions Municipals de l’any 2023.

Gràcies a tothom que ens ha acompanyat (família, amistats, companys/es), i a totes les persones del Municipi de Pollença que han confiat, i confien, amb nosaltres. A tots els/les tècnics/ques de l’Ajuntament que ens han ajudat amb paciència, i així ho seguiran fent de ben segur. La feina seguirà desenvolupant-se amb total normalitat fins a final de legislatura, com no pot ser d’altre forma, seguint demostrant que una altre manera de fer política és possible.

PUBLICITAT