MOU-TE PER LES XARXES

237

Alumnat ESO1 

L’alumnat d’ESO1 i d’ESO2 de l’institut IES Guillem Cifre de Colonya, estam realitzant un projecte solidari amb l’objectiu de recaptar doblers per a la Xarxa de Suport Mutu de Pollença. Per aquesta raó us volem demanar que participeu a la Cursa Virtual que hem organitzat l’alumnat d’ESO1. 

Per participar-hi vos podeu inscriure pel preu de 3 euros de dues maneres diferents: entre el 31 de maig fins al 18 de juny (data límit) a l’IES Guillem Cifre de Colonya, de 10.45 a 11.10 hores, en què podreu pagar i recollir el vostre dorsal; o a través d’un formulari que es pot trobar a la pàgina web de l’Institut o al Facebook. Una vegada emplenat, podreu pagar a “Llobera Llar i Decoració” (Pollença) o a “Tartas al Alba” (Pt. Pollença). Allà, a més de pagar, haureu de recollir el vostre dorsal. La cursa la podeu fer en bicicleta, caminant, corrent o anant d’excursió amb la família. 

Us convidam a què us faceu una foto amb el dorsal i la pengeu a les xarxes amb el hashtag #MoutePerLaXarxa #IESGCC. 

PUBLICITAT

A més, a partir del 7 de juny podreu comprar unes mascaretes dissenyades per l’alumnat d’ESO 2 per 5 euros (també a benefici de la Xarxa de Suport Mutu). En cas que no vulgueu fer quilòmetres, podeu realitzar un donatiu. 

Animau-vos a participar i a col·laborar amb el nostre projecte solidari. Tots junts aconseguirem que la xarxa creixi 

Moltes gràcies

PUBLICITAT
PUBLICITAT