Missa per la nova sagristia de la parròquia del Moll i sorteig de les Àguiles

425
Així ha quedat la sagristia del Port de Pollença després de ser recontruida. Fotos: Parròquies de Pollença

El rector de Pollença, mossèn Francesc Vicenç, informa de dos esdeveniments importants que tindran lloc els dies vinents relacionats amb les parròquies de Pollença. Per una banda, una missa beneir la nova sagristia de la parròquia del Moll i d’altra, l’elecció de les Àguiles per a la processó del corpus.

Benedicció de la nova sagristia de la parròquia del Moll

Demà, dimarts dia 2, a les 18.30 h, mossèn Danilo de Urzeda, antic rector de les parròquies de Pollença, presidirà la missa en què es beneirà la nova sagristia de la parròquia del Moll. Cal recordar que entre els molts desperfectes causats pel temporal Juliette, el 28 de febrer del 2023 va passar per ull una part de la teulada de la sagristia del Moll que, de retruc, va perjudicar l’electricitat del temple. Tot i que els desperfectes materials varen ser molts, no hi va haver danys personals. Després de feina i esforços, s’ha pogut arreglar la teulada i s’han esmenat algunes deficiències estructurals (canvi complet de l’embigat). A més s’ha aprofitat l’avinentesa per recuperar i restaurar una calaixera que havia quedat inutilitzada en el Convent dominic del Roser Nou.

Així va quedar la sagristia després del temporal. Foto: Parròquies de Pollença.
Foto: Parròquies de Pollença.

Elecció de les Àguiles i Sant Joan Pelós

Aquest divendres, dia 5 d’abril, a les 19 h tindrà lloc l’elecció d’Àguiles i Sant Joan Pelós per al 2025. Serà al local parroquial, al carreró del Vent No. 1. des de la parròquia animen a joves i al·lotes a presentar-se i poder participar d’una de les processons més tradicionals Mallorca.

Imatge de les Àguiles del 2022
PUBLICITAT