MIQUEL FUSTER INAUGURA LATITUD NORD A LA DIONÍS BENNÀSSAR

137
Una de les escultures de Miquel Fuster que forma part del fons de la galeria Dionís Bennàssar.

L’escultor del Port de Pollença Miquel Fuster inaugura avui 11 de setembre, a les 20 hores, a la galeria Dionís Bennàssar, l’exposició “Latitud Nord”.

Les escultures de Fuster es podran visitar a la Dionís Bennàssar (carrer Antoni Maura, 11 de Pollença) fins al 7 d’octubre.

La galeria Dionís Bennàssar obre de dilluns a dissabte de 10’30 a 14’30 hores i de 17 a 21 hores, mentre que el diumenge té obert de 10’30 a 14’30 hores.

Miquel Fuster

Nascut a Pollença el 1976, Miquel Fuster s’ha dedicat sobretot a l’escultura. L’aire pren forma a través del ferro i l’acer que modelen les mans de Fuster.

PUBLICITAT

Format al “Taller de somnis de Palma”, Fuster ha exposat individualment a la galeria Maior de Pollença, als casals culturals Can Joanet (Alcúdia) i Es Cavallets (la Pobla), i a Colonya Caixa Pollença.

Per altra banda, també ha participat en exposicions col·lectives com DEARTE “Feria de arte contemporáneo” a Madrid, Verdgalería de la Pobla, U8 – Vuit del Port de Pollença, a La Misericordia de Palma, Galeria Racó 98 de Sóller, Galería Addaya. Centro de Arte Contemporáneo d’Alaró, entre altres.

La seva obra forma part de col·leccions públiques i privades com la Fundació Tabaluga, Caixa Colonya, Ajuntament de Pollença i Consell de Mallorca.

PUBLICITAT