Miquel Cabanellas parlarà sobre “Els misteris del calamar” al Club Nàutic

254

El proper divendres dia 3 de febrer de 2023, a les 19 hores, al Club Nàutic del Port de Pollença, l’investigador titular del Centre Oceanogràfic de les Balears – Institut Espanyol d’Oceanografia (CSIC, Palma), Miquel Cabanellas, oferirà una conferència sobre “Els misteris del calamar”.

Organitzada per l’aula mediambiental del Club Nàutic de Port de Pollença, tothom està convidat en aquesta xerrada del Doctor Cabanellas, un jove investigador, apassionat dels calamars, una espècia sobre la qual va basar la seva tesi doctoral i amb els quals segueix treballant.

Durant la conferència, Miquel parlarà sobre la pesca, la gestió pesquera, la biologia, el comportament i l’ecologia d’aquest cefalòpode.

L’entrada a la conferència “Els misteris del calamar” és gratuïta.

PUBLICITAT

Miquel Cabanellas és un exemple d’èxit professional en el camp de la investigació a Espanya, consolidant-se recentment com un dels investigadors titulars més joves de l’illa. El seu camp és la gestió pesquera des d’un enfocament socio-ecològic, tenint en compte tant l’ecologia dels animals com el comportament dels pescadors.

Actualment treballa en projectes de gestió pesquera de grans pelàgics com la tonyina, que es marquen electrònicament pel seu seguiment per GPS.

PUBLICITAT