MIQUEL ÀNGEL ALBIS PRESENTA OBRE LA PORTA A CAN LLOBERA

454
Miquel Àngel Albis presenta Obre la porta en el marc dels actes de Sant Jordi.

L’artista pollencí Miquel Àngel Albis presentarà la seva primera novel·la, Obra la porta, el proper dimecres 28 d’abril, a les 19 hores, al Pati de can Llobera, a Pollença.

Per a la presentació, l’autor estarà acompanyat del llibreter de L’Ull Viu, Vincent Fouillat. que farà cinc cèntims sobre aquesta novel·la amb què Albis fa el salt de les arts plàstiques a la literatura.

Per raons sanitàries, l’aforament estarà limitat. Ara bé, no cal reservar prèviament, sinó que es controlarà per ordre d’arribada.

En acabar la presentació, hi haurà venda i signatura de la novel·la Obre la porta de Miquel Àngel Albis.

PUBLICITAT

La novel·la de Miquel Àngel Albis Obre la porta està ambientada a la Barcelona preolímpica i protagonitzada per en Raimon, un advocat de Barcelona, que decideix imposar-se una pena que l’aïlla del món a Llagostera (Girona). Gràcies a un diari personal, revisa la trajectòria de la seva vida per entendre millor quin ha estat el seu viatge vital i per què ha arribat a aquesta situació extrema. És la història d’un home que sentint-se culpable, s’imposa la solitud, i aquesta serà la clau del seu autoconeixement.

Aquest és un dels actes que se celebren a Pollença amb motiu de Sant Jordi.

PUBLICITAT