MIL NOU-CENTS TRENTA…, FESTA A LA FÀBRICA

1073
Des de Colonya, us demanen la col·laboració perquè ens ajudeu a identificar el màxim de persones que apareixen a aquesta foto que desprèn alegria i festa a la Fàbrica de Can Morató. Així mateix, agrairíem que si tenguéssiu alguna foto relacionada amb l'antiga fàbrica de catifes de Can Morató, els ho féssiu a saber. Us donen les gràcies per la vostra col·laboració que els ajudarà a recuperar la història de La Fàbrica de Can Morató, on s'ubicarà properament la nova seu institucional de Colonya. Fotografia cedida per Magdalena Cifre "de can Garrit".

Fins a 95 persones es poden veure en aquesta fotografia d’una festa a la fàbrica de catifes de Can Morató facilitada per Colonya. Eren els anys 30 del passat segle XX, 1937 ens diuen, encara que ben bé podria ser alguns anys abans o després.

Tampoc se sap a què venia la festa per a la qual hi actuà l’orquestra Pollença Jazz, com deixen entreveure els instruments i alguns dels músics que posaren la banda sonora als anys 30, 40 i 50 pollencins.

Però, qui eren els homes i dones que hi surten? Nosaltres hem identificat el número 13 que és Bernat Cifre «de can Garrit»; el 19, Martí «Vaja»; el 50, en Cifre; el 80, Guillem Cladera «Punxa»; 81 i 94, els germans Vallori; i el 93, Catalina Vicens «Moreta».

Ens ajudau a identificar els altres? Si coneixeu algú dels qui surten en aquesta fotografia cedida per Magdalena Cifre «de can Garrit», podeu enviar un whatsapp al 652 04 07 91, telefonar al 971533850, enviar un correu electrònic a edicions@elgall.com o passar per l’oficina de Punt Informatiu, a la plaça de ca les Munnares, 19. Mil gràcies per endavant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT