Miki Valls, el ciclista més combatiu de la Prova de Abertura – Regiao de Aveiro

244

L’equip Vigo-Rias Baixas s’estrena en la competició professional i ho fa amb la incorporació de diversos profesionals, entre els quals el ciclista pollencí Miki Valls. Ahir, diumenge, va disputar la primera prova, la Prova de Abertura – Regiau de Aveiro, a Portugal, i fou elegit el ciclista més combatiu de la jornada.

Miki Valls, que la passada temporada va militar al Manuel Fundació professional, va liderar la prova fins als darrers 10 quilòmetres. En aquest sentit, “hem estat entrenant bé durant la pretemporada i les sensacions han estat bones des del principi”, valorava Valls després d’haver rebut al podi el mallot blanc de la combativitat. El corredor elit va explicar que “teníem l’objectiu d’intentar ser al davant i deixar-nos veure. No hem pogut agafar l’escapada principal des del principi, però ho hem intentat i hem aconseguit liderar la cursa durant alguns quilòmetres, fins que en faltaven 10. En general, marxam amb bona sensacions i contents”.

L’actuació de Valls, 36è a la línia meta, va exhibir l’estil ofensiu que el Rias Baixas pretén plasmar aquesta temporada amb Miki Valls, però també amb Bernat Tarrés, Alex Durrant White, Aitor Bugarín, Jordi Artigues, Miguel Marques, Cristino Llanxes i Iago Carou.

Amb la seva participació a la Prova de Abertura – Regiau de Aveiro va tancar una intensa setmana de treball en què va realitzar una concentració a Baiona. El primer gran objectiu del calendari arribarà a finals d’aquest mes al Circuit Guadiana, que obre el calendari de la Copa d’Espanya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT