MÉS TALLS DE CARRETERES AQUEST DISSABTE I AQUEST DIUMENGE PER PROVES ESPORTIVES

630

Estem passant per una temporada intensa de proves esportives que discorren per les carreteres de de tota l’Illa i obliguen a restringir el trànsit de moltes carreteres. Si el cap de setmana passat va haver-hi Ironman i Challenge Ciclista, aquest dissabte i diumenge hi haura Mallorca Paracycling Tour i Mallorca 312.

Mallorca Paracycling Tour

Mallorca Hanbike Tour és una cursa de ciclisme adaptat de 4 dies de competició on es reuneixen els millors handbikers professionals i amateurs d’Europa. La prova es va començar a celebrar l’any 2014 i gràcies a la Karen Darke, ciclista de handbike resident a Pollença, la prova ha anat guanyant adeptes i incrementant la participació.

L’esdeveniment compta de quatre etapes que es faran en tres dies. La primera es disputa aquest mateix matí de divendres i es tracta d’una contrarellotge que transita pels carrers d’Alcúdia i Port d’Alcúdia.

Demà, 23 d’octubre, tindrà lloc l’etapa reina, que anirà de Platges de Muro fins al túnel de Cala Figuera i tornarà cap al Port de Pollença, on hi haurà l’arribada.

PUBLICITAT

Les etapes 3 i 4 tindran lloc el diumenge, coincidint amb la cursa ciclista Mallorca 312.

Restriccions de trànsit dissabte 23 d’octubre

La carretera d’Alcúdia al Port patirà restriccions entre les 9 hores i les 9:30, mentre que la via de circumval·lació del Port de Pollença i tota la carretera de Formentor estaran tancades al trànsit de les 9:30 fins a les 14 hores. L’arribada serà a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, i està previst que el primer ciclista arribi a les 10:48.

Mallorca 312

Dos anys després de la darrera edició, torna aquest diumenge 24 la Mallorca 312. Una prova ciclista de gran fons que compta amb la participació de prop de 8.000 ciclistes. La pandèmia va impedir que es fes la cursa l’any 2021 i també que es pogués realitzar el el mes d’abril, data habitual a les altres edicions d’aquest esdeveniment. Els participants, igual que en edicions anteriors, podran realitzar tres recorreguts, un de 312km, un de 225km i un de 167km. Els tres recorreguts passaran per Pollença.

La sortida serà a la Platja de Muro i es faran grups en funció de la velocitat dels corredors. Els primers sortiran a les 6:30. Després de passar per Alcúdia els ciclistes es dirigiran cap al Port de Pollença, Pollença i Lluc. Després seguiran tota la carretera de la Serra fins a Andratx. Els que facin el recorregut de 312 km hauran d’arribar fins a Artà.

Restriccions de trànsit diumenge 24 d’octubre

Segons ha informat la Policia Local de Pollença la carretera d’Alcúdia al Port de Pollença estarà tancada de 6:20 a les 8:10 hores; la carretera del Port a Pollença es tancarà de 6:00 a 8:20 hores; i la carretera de Pollença a Lluc estarà tancada de 6:45 a 9:20 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT