Més-Esquerra valora la feina feta amb Junts Avançam

183

Arran del comunicat del PSIB-PSOE per concórrer en solitari a les eleccions del 2023, Més-Esquerra, part del grup municipal Junts Avançam, valora i reafirma el seu compromís amb la coalició. L’agrupació local dels ecosobiranistes posa en valor la tasca desenvolupada per la coalició local i per la tasca coordinada que han sabut exercir el grup de  regidors/es que l’han integrada al llarg de dues legislatures.

Per altra banda, des de Més-Esquerra, “agraïm i valoram la bona feina desenvolupada per Miquel Àngel March, el seu cap de llista que va exercir les funcions de batle durant 4 anys i que a la present legislatura exerceix les funcions com a cap de l’oposició, i al PSIB-PSOE, pel compromís amb les esquerres que va fer possible la coalició aquests vuit anys”.

Des de Més-Esquerra, confirmen que seguiran “treballant amb la voluntat de seguir liderant l’oposició amb el grup municipal de Junts i també per teixir complicitats i aliances de treball amb la resta de formacions de l’oposició, amb l’objectiu de defensar unes polítiques progressistes a l’Ajuntament de Pollença”.

“Davant la deriva que pateix el municipi de Pollença, amb la nefasta gestió de l’Ajuntament de Pollença liderat per Andrés Nevado i Tomeu Cifre Ochogavia, es fa palès que les forces d’esquerres han de renovar el seu compromís amb el poble i han d’oferir una alternativa il·lusionant per Pollença i el Moll”, asseguren. Alhora que asseguran que “Més-Esquerra treballarà de valent per obrir nous horitzons i generar noves sinèrgies que portin a les forces progressistes a governar, apostant per la transparència, el bon govern i les polítiques valentes i de canvi que el municipi necessita. Per aquest motiu, Més-Esquerra serà present a les eleccions de 2023 amb la voluntat de sumar i col·laborar amb les formacions progressistes, ecologistes, feministes i republicanes amb la voluntat d’aconseguir una nova majoria a l’Ajuntament de Pollença”.

PUBLICITAT

Tal i com declara la regidora de Més-Esquerra, Joan Aina Campomar, “ens espera un any de tornar a teixir i construir en positiu”. Respecte al 2023, comenta “que més enllà de qui i com es concorri, les forces de l’oposició hem de treballar per definir quina ha de ser la Pollença que volem en conjunt”, destacant que és el moment de “passar de la crítica a la construcció d’una nova manera de gestionar”.

PUBLICITAT