MEDALLES D’OR PER A MORENO I PLATA PER A BENAVIDES I SEGURA AL CAMPIONAT D’EUROPA DE PIRAGUA

212
Foto: Federació Balear de Piragüisme

Aquest cap de setmana s’han celebrat a Munich (Alemanya) el campionat d’Europa d’sprint. Una cita a la qual la selecció espanyola ha batut el rècord de medalles assolides a un campionat europeu amb 15. D’aquestes, 3 han estat per als piragüistes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença Antoni Segura i Sete Benavides.

Joan Toni Moreno va aconseguir la medalla d’or en la categoria C2 500 metres juntament amb el palista gallec Adrián Sieiro. Moreno i Sieiro marcaren un temps d’1′ 44″822, arribant a meta amb un avantatge considerable sobre els segons, la parella polonesa.

D’altra banda, Sete Benavides i Antoni Segura obtingueren la medalla de plata fent parella en la categoria C2 200 metres. Benavides i Segura feren un temps de 37 “592, exactament el mateix que la parella lituana, per la qual cosa l’organització va haver de donar dues medalles de plata a les dues parelles. Els guanyadors de la categoria foren l’equip polonès.

Aquestes medalles se sumen a la d’or que Moreno va aconseguir dues setmanes abans al mundial celebrat a Canadà. Antoni Segrua es va convertir en campió del món en categoria C4 500 metres juntament amb Adrián Sieiro, Pablo Granada i Manuel Fontan.

PUBLICITAT

Bona part de l’èxit de la selecció espanyola és atribuïble no només als dos palistes pollencins, sinó al seu entrenador Kiko Martin que a més de ser entrenador del RCN Port de Pollença ha estat anomenat recentment seleccionador nacional de la secció de canoa de l’equip espanyol.

PUBLICITAT