MEDALLA D’OR PER A ORION RENNICKE AL CAMPIONAT D’ATLETISME DE LES ILLES BALEARS

217

L’atleta pollencí, Orion Rennicke, va guanyar la medalla d’or al Campionat d’atletisme de les Illes Balears a les categories sub.6-sub.18, a la prova de fondo dels 3.000 metres llisos. Rennicke va recórrer els 3.000 metres de pista en un temps de 10 minuts, 16’15 segons.

Tot i ser cadet de primer any i essent l’únic corredor dels 3.000 metres llisos que ja havia fet dues curses el mateix matí del diumenge 22 de maig, Orion va aconseguir ser el més ràpid, motiu pel qual va guanyar la prova més llarga i dura del Campionat.

Convocat per la Federació d’Atletisme de les illes Balears, el Campionat de Balears sub.16-sub.18 de pista destiu – Final Esport Escolar d’Atletisme de la Direcció General d’Esports i Joventut per la temporada 2022, es va disputar aquest dissabte 21 i diumenge 22 de maig, al Centre Tecnificació Esportiva Illes Balears.

Orion Rennicke va néixer al Pirineu català i sempre ha fet molta muntanya. Fa pocs anys que viu a la vall d’en Marc, on compagina els entrenaments amb els d’atletisme del club el Raiguer d’Inca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT