Martí March decidit a obrir una nova etapa a l’Ajuntament

548

Ahir migdia, el Claustre de Sant Domingo va ser escenari de la presentació del candidat a la batlia de Pollença pel Partit Socialista (PSIB-PSOE), Martí X. March; qui fa el salt de la política autonòmica a la municipal amb l’objectiu d’obrir una nota etapa a l’Ajuntament. En aquest sentit, durant la presentació va destacar que es presetava per treure el municipi de l’estancament amb noves polítiques que a fi dr retornar a Pollença el dinamisme que el va caracteritzar i que el va convertir en un poble capdavanter dins Mallorca.

A més dels militants i simpatitzants socialistes de Pollença que omplien el Clasutre, feren costat a Martí X. March, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol i la secretària general dels socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, entre altres destacats socialistes de les illes Balears.

Qui de moment és conseller d’Educacació del Govern Balear, Martí X. March, i que encara les municipals del 28 de maig amb ganes d’esdevenir batle de Pollença, es va comprometre a crera una mesa entorn a la qual reunir entitats econòmiques del municipi per posar en marxa un pla de dinamització i crear un Consell de la Cultura.

PUBLICITAT